Kuukauden menestyjä
06.05.2015

Kirves sikalan vintillä

"Ennen oli kossupullo tanssilavan helmassa, nyt on neljäs deitti Tinder-Saimin kanssa."
 

Ennen oli Ansa Ikonen, nyt on Krista Kosonen. Ennen oli raavaita sotamiehiä, nyt on patsashanke Touko Laaksosen nahkabyysille. Ennen oli sisällissota, nyt on nurkkakuntaisia klikkejä. Ennen oli ronskeja kulkutauteja, nyt on antibiootteja joiden kanssa ei saa juoda brenkkua.

Ennen oli lukukinkerit, nyt on liikaa nimikkeitä HBO:ssa. Ennen oli hylkeennahkasaappaat, nyt on päkiöitä terapeuttisesti hierovat juoksukengät. Ennen oli painia, ja sen kyllä haistoi, nyt on suihkunraikas Zlatan mainostamassa päkiöitä terapeuttisesti hierovia juoksukenkiä.

Ennen oli kossupullo tanssilavan helmassa, nyt on neljäs deitti Tinder-Saimin kanssa. Ennen oli työperäisiä selkäydinvammoja, nyt on mindfullness-gurun tuottavuusworkshop. Ennen oli kirves sikalan vintillä, nyt on naurettavan pieni viitekorkotaso. Ennen oli Kekkonen palmussa, nyt on ihmisiä joiden mielestä Neukölln on menettänyt osan eleganssistaan.

Ennen oli torilla roihuava lehtirovio, nyt on pisteliäitä kommentteja nettisivuilla. Ennen oli ahdasta takapenkillä, kaveri painautui linttaan ja se tuntui niin hyvältä.