Kuukauden menestyjä
08.04.2015

Suomi kuntoon!

Keskusta löysi kultaisen reseptin vaalivoittoon. Siihen kuuluu pukuvaraston pohjalta kaivettu leijonapuku ja tukku ylimielisiä juppeja.

Viime aikojen voimakkain mantra on Keskustan tuleva vaalivoitto. Sitä siivittämään puolue on tilannut vaalisloganiaan hyödyntävän tusinaiskelmän ja musiikkivideon, jossa seikkailee leijonapukuinen hahmo – Suomen leijona. Video on kuitenkin kerännyt korkeista tuotantoarvoistaan huolimatta vähän katselukertoja, joten keskustamielinen Tylkkäri tekeekin kaikkensa, jotta asia saadaan korjattua. Suomen leijona on tämän kuukauden menestyjä.

Videon alussa heräämisvaikeuksista ja ilmeisesti työttömyyden aiheuttamasta masennuksesta kärsivä jalopeura marssii kunnon kansalaisen tavoin Pasilan TE-toimistoon torjumaan laman yötä, koska taivaalla näkyy valoa, kun yhdessä tehdään työtä.

Ja kun laitetaan Suomi kuntoon, sehän antaa myös työtä kaikille. Ja istuu oikeudentuntoon.

Duunia ei kuitenkaan löydy, joten jellona tyytyy nakkelemaan kiviä hyiseen mereen. Esplanadin puistossa tulee vielä kaaduttua perseelleen pukumiehen töytäisemänä, ja jostain ilmaantuu paikalle kaksi iPhonea pitelevää kättä tallentamaan pilkan internetin ATK:hon. Modernin elämän murheita, ymmärrättehän.

Mutta ei enää arvojen myyntiä, muuten kärsii yhteiskunta. Uudestaan, tällä kertaa kuntoilijoiden edessä kaatuva leijona saa apua ja kaupanpäälliseksi vielä uudet kollarit. Nyt lähtee, Suomi kuntoon!

Masennus on kaikonnut, ja leijona puskeekin loput videosta lenkkiä. Toisiimme kun vain luotamme, häipyy pois nyt laman häivä. Kadun poskeen sammahtanut Audikin saa uutta virtaa, kun leijona tuuppaa sen matkaan. Suomi kuntoon!

Lopussa bailataan iltahämärässä ja loikataan kohti avaruutta. Suomi kuntoon, ja college-elvytystä kaikille!