Kampus
10.09.2014

Infopalsta

TYYn alayhdistykset ilmoittavat 6/2014:

 

Cantus Mercurialis

Kaipaatko laulamista hyvässä seurassa rennolla meiningillä? Täällä sinua odottelee opiskelijakuoro
Cantus Mercurialis. Kolmikymmenhenkinen sekakuoromme harjoittelee maanantaisin klo 18.30– 21.00 Turun kauppakorkeakoululla Mercatorin
flyygelin äärellä. Aiempaa kuorotaustaa ei vaadita, perusmusikaalisuus riittää. Otamme uusia laulajia kuoroon 25.8. ja 8.9. klo 18.30 alkaen. Nähdään Mercatorilla!

Sohon Torwet ry

Turun yliopistolla toimiva ainoa – ja monien mielestä myös paras opiskelijapuhallinorkesteri Sohon Torwet ottaa taas uusia puhallinsoittajia sekä lyöjiä mukaan toimintaansa. Ensimmäinen koesoiton perusteella, loput siitä huolimatta. Viikoittaiset harjoitukset Yo-talo B:n Osakuntasalissa tiistaisin klo 19–21. Soita p. 040 702 0227 tai tule suoraan harjoituksiin. Lisätietoa: sohontorwet.com tai facebook.com/SohonTorwet.

Turun ylioppilaskamerat

Syksy on täällä taas! Kurssikalenterissamme luvassa tällä syyskaudella mm. jokaihmisen kuvauskurssi, järjestelmäkameran tekniikkakurssi sekä pimiökurssi. Päivystysajat pimiöllä (Yo-talo A:n kellarissa) joka kuun ensimmäinen tiistai ja kolmas torstai klo 17-18. Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet nettisivuiltamme http://tyok.fi. Uudet ja vanhat kuvaajat - tervetuloa mukaan!

Turun Yliopiston Vihreä Vasemmisto

SOSIALISMIA, SIHIJUOMAA JA HYVÄÄ SEURAA

Vihreä Vasemmisto kutsuu kaikki punikit, punavihreät ja muut, joiden sydän on vasemmalla lämpimästi tervetulleiksi 24.9. järjestettävään Uusien Iltaan ravintola Porttiin (Hämeenkatu 7). ViVa toimii sekä aktiivisena TYY:n alayhdistyksenä, että poliittisena ryhmänä TYY:n edustajistossa ajamassa konkreettisesti opiskelijan etua. Olemme puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestö, eli päätämme itsenäisesti toimintamme ja asialistamme sisällön. Kuten nimestä kuitenkin kuuluu, ovat punavihreät arvot porukan yhdistävä tekijä ja pohja, jolta ponnistaa. ViVa on jäsenmäärältään suhteellisen pieni yhdistys, mikä takaa sen, että jokainen halukas pääsee mukaan toimintaan ja vaikuttamaan suoraan asiasisältöön.

Jos uteliaisuutenne heräsi, tulkaa Porttiin keskiviikkona 24.9. tutustumaan lähemmin. Luvassa on ViVan hallituksen esittely, vapaata keskustelua yliopiston ja ylioppilaskunnan poliittisesta tilanteesta, sekä ennen kaikkea rentoa hengailua maukkaiden juomien äärellä. Emme katso ikää tai naamaa; niin tuoreet fuksit kuin vanhat elämäntapaopiskelijat ovat yhtä toivottuja. Iltamat alkavat kello 18. Vanhat vivalaiset ovat myös lämpimästi tervetulleita tulemaan ja jakamaan kokemuksiaan uusien kanssa. Nähdään Portissa! Mahdolliset jatkot ovat Dynamossa.