Mielipiteet
10.03.2017

Peruspalvelut ja edullinen asuminen turvattava

Teksti:
Kai Sorto

Suomen kulttuurihistoriallisesti merkittävin kaupunki on matkalla teiden risteykseen.

Nykyinen tie on viemässä kohti näkymiä, joissa Turku ei ole enää viihtyisä ja turvallinen kaupunki vaan monikulttuurinen "unelmakaupunki", jossa autot palavat. Kouluista ja kirjastoista säästetään, mutta kaupunkikonsernin johtajien palkkoja korotetaan julkisuudelta piilossa. Peruspalveluita yksityistetään ja raha seuraa potilasta, mutta jatkaa kaikessa hiljaisuudessa matkaansa veroparatiisiin. Potilaita kohdellaan kaltoin osastoilla ja asioista vastuulliset virkamiehet peittävät toistensa jäljet. 

Hyvä veli -kerhojen keskinäinen kehu saa ikävän kritiikin unohtumaan hetkeksi. Maahanmuuttoa sekä monikulttuurisuutta ihannoinut eliitti seuraa tapahtumia kattokruunujen loisteessa, ilman minkäänlaista vastuuta aiheuttamastaan kehityksestä. Demokratia ei toimi ja lain rikkomisesta uhkaa tulla ainoa keino ilmaista kantansa yhteiskunnalliseen tilanteeseen. Sopeutumattomat yksilöt laitetaan viranomaisten valvontakoneiston toimesta ruotuun, kuten aina ennenkin.

Opiskelija! Sinulla on kuitenkin vaihtoehto. Perussuomalaiset haluaa turvata kuntademokratian toteutumisen, peruspalvelut ja edullisen asumisen. Haluamme ravistella nykyistä henkistä ilmapiiriä ja järkevöittää maahanmuuttopolitiikkaa. Vaaleissa Sinulla on valta, käytä sitä! Vain äänestämällä voit vaikuttaa siihen, miltä Turku näyttää neljän vuoden päästä.

Kai Sorto, kuntavaaliehdokas (ps.)
Poliittinen historia, Turun yliopisto

Kaikki opiskelijaehdokkaiden mielipidekirjoitukset löydät täältä.