Kolumni
23.04.2010

Suosi ulkomaan lasta

Suomalaiset! Maahamme on pesiytynyt syöpä, joka syö veronmaksajien rahoja kohtuuttomalla ja suhteettomalla tavalla. Viime vuonna uusien tulijoiden määrä kasvoi jo korkeimmaksi sitten kamalan kuusikymmenluvun. Kyseessä on lapsiväestömme, joka häikäilemättä käyttää hyväkseen julkisen sektorin palveluitamme antamatta itse mitään takaisin.

Päiväkodeissa ne kiusaavat toisiaan ja näin aloittavat vuosikymmeniä kestävän prosessin, joka maksaa miljoonan per syrjäytynyt. Ne kansoittavat maamme koulut ja haukkuvat opettajia, eivätkä silti opi edes kirjoittamaan Suomenkieltä. Miten täällä voi odottaa selviytyvänsä, jos ei vaivaudu edes opettelemaan Maamme kieltä? Suomen kieli, Suomen mieli!

Kesät ne katsovat oikeudekseen loikoa vanhempiensa elätteinä. Töihin pitäisi mokomat laittaa! Ja vielä kehtaavat väittää, että töitä ei löydy. Muualla maailmassa sentään osataan pitää lapset töissä ja nuhteessa. Tänä talvenakin oli monessa kaupungissa pulaa lumenluojista, ja silti lapset vain katsoivat oikeudekseen istua koulussa toimettomana. Se on hyysäystä se!

Suomalaislapsi maksaa vanhemmilleen suoraan yli 100000 euroa, ja verorahojen kautta vielä paljon enemmän. Eikö nämäkin rahat voisi käyttää tehokkaammin, vaikkapa maahanmuuttajien kotouttamiseen? Kotouttamisessa kyse on miljoonista, hyysääjävaltion järjestämässä suomalaislasten koulutuksessa taas miljardeista! Miljardeja näiden toivottomien nulikoiden opintiehen! Helmiä sioille!

Tämä järjetön resurssien tuhlaus sietää loppua. Ehdotankin, että passitamme lapset sinne mistä ovat tulleetkin ja otamme tilalle kunnon mamuja. He ovat sentään tehneet työtä koko elämänsä. Kovat kokemukset ovat varmasti kitkeneet turhat kiukuttelunpuuskat. Viimeistään karkotuksen uhalla saisimme varmasti pidettyä mölyt mahassa.

Mitä säästöjä! Voisimme lakkauttaa koko koulu- ja päiväkotilaitoksen ja korvata ne parilla Suomenkielen opettajalla! Hesen tiskille ei enää tarvitsisi kouluttaa filosofian maistereita mamuväestön ottaessa halukkaana paikkansa yhteiskunnassa! Kun peruskoulutus olisi tehokkaasti ulkoistettu muihin maihin, voisimme keskittyä poimimaan rusinat pullasta.

VISA KURKI