Toimitukselta
19.05.2016

Omin avuin autuaaksi

Teksti:
Esa Keskinen

Keväällä panettaa. Toukokuun alun yllättävä lämpöaalto on saanut nautinnon nesteet virtaamaan jäyhemmälläkin jököttäjällä. Seksi onkin parhaimmillaan tosi kivaa. Teki sitä sitten yksin, kaksin tai porukalla.

Kirjoitin tähän numeroon sooloseksistä ja seksileluista. Jutun pääpaino on miesten harjoittamassa masturboinnissa, osaltaan siksi, että minulla on aiheesta omakohtaista kokemusta. Siitä löytyy myös kiinnostavia kipukohtia. 

Elämme siitä hienoa aikaa, että monenlaista virikettä on saatavilla mobiilipornosta moottoroituihin suihinottokoneisiin. Naisten seksilelut ovat jo muuttuneet salonkikelpoisiksi, mikä on upea asia. Naisten seksuaalisuutta on tukahdutettu aivan tarpeeksi. Miesten välineet eivät ole vielä samalla tavalla hyväksyttyjä. Ne saatetaan nähdä huvittavana pervoiluna tai jopa inhottavana. Kärjistetysti: se ei ole mies eikä mikään, jos ei saa oikeaa naista.

Pääasiassa ihmiset suhtautuvat mutkattomasti seksiin ja masturbaatioon. Nykyään ei heti uhkailla helvetin tulella, mikä on ollut normaali käytäntö pitkiäkin aikoja historiassa. Osissa maailmaa seksuaalinen ilo halutaan edelleen tuhota esimerkiksi sukupuolielimiä leikkelemällä. Se on väkivaltaa iljettävimmillään.

Vaikka länsimaat ovat seksikuvaston ja -puheen kyllästämiä, on silti monia lihan iloihin liittyviä asioita, joista ei mielellään keskustella. Niitä ovat esimerkiksi homojen seksi, vanhusten seksi, vammaisten seksi, fiksaatiot tai haluttomuus. Joidenkin ryhmien kuten seksuaalivähemmistöjen tai maahanmuuttajien seksuaalisuutta halutaan kontrolloida.

Muiden seksuaalisuuden hyväksyminen on helpompaa, jos aloitamme ensin antamalla itsellemme anteeksi. Sooloseksi kun on asia, joka tulee olemaan keskuudessamme. Olen itsekin naureskellut penispumpuille ja käynyt porukalla huppelissa hihittelemässä seksikaupoissa.

Oikean ihmisen kokoinen seksinukke ei ole välttämättä oma juttuni, mutta jonkun muun se voi olla. Meitä on monenlaisia. Juuri siksi ihmisille pitäisi antaa turvallinen ympäristö tutustua seksuaalisuuteensa, ilman leimautumisen pelkoa.

Pääsääntöisesti kaikki on ihan okei, kunhan ei satuta muita tai itseään. Käteen vetämisen pitäisi olla vapaata häpeästä apuvälinein tai ilman. Joten kaikki – rakastakaa ja runkatkaa.

 

Kirjoittaja ei hankkinut täysautomatisoitua Autoblow2-laitetta, mutta on sitä mieltä, että Leevi and the Leavingsin Kyllikki on hieno kappale.