Uutiset
12.10.2011

Gangstarappia, bisnessaksaa ja nörttikulttuuria

TYY hyväksyi listoilleen kahdeksan uutta alayhdistystä.

Ylioppilaskunta sai tänä syksynä kahdeksan uutta alayhdistystä. Yksi yhdistyksistä, KY-Hansa ry., Turun yliopiston liikesaksan opiskelijoiden järjestö, on ainejärjestö ja loput seitsemän harrastusyhdistyksiä.

Uudet harrastusyhdistykset ovat KY-Media ry, Turun akateeminen gangsta rap -seura TAGS ry, Turun opiskelijamusiikkiliitto, Suomen Valtiotieteitä Opiskelevien Liiton Turun Opiskelijat SVOL-Turku ry., johtamiskoulutusta ja kansainvälistä työharjoittelua jäsenilleen järjestävä AIESEC Turku, ruokakulttuuriin keskittynyt KY-Gourmet ry. ja Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura.

"Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura ry, tuttavallisemmin PANA, on maaliskuussa 2011 perustettu ja syyskuussa rekisteröity yhdistys. Yhdistyksen tavoite on saattaa yhteen nörttikulttuurista kiinnostuneita opiskelijoita ja tutkijoita sekä tarjota heille vuorovaikutuskanavia, tietoa ja monipuolista toimintaa sekä akateemisen maailman sisällä että sen ulkopuolella", kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Usva Friman.

TYYllä on kaiken kaikkiaan 138 alayhdistystä. Yhdistyksiin kuuluu neljä osakuntaa, 63 ainejärjestöä ja 71 erilaista harrasteyhdistystä. Kaikki alayhdistykset ovat itsenäisiä rekisteröityjä yhdistyksiä.

JOEL HAAPAMÄKI