Uutiset
29.03.2021

Turun ylioppilaslehti etsii toimitusharjoittelijaa

Teksti & Kuvat:
Toimitus

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa työsuhteeseen, joka alkaa elokuussa 2021 ja päättyy toukokuussa 2022. Aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Tehtävä on puolipäiväinen ja työajat joustavat, lehden ilmestymiseen liittyvät aikataulut huomioiden. Työn ohessa on mahdollista opiskella.

Toimitusharjoittelijan päätehtäviin kuuluvat Turun ylioppilaslehteen kirjoittaminen ja valokuvaaminen sekä verkkolehden ja somekanavien päivittäminen (Facebook, Twitter, Instagram).

Harjoittelijalta vaaditaan hyvää kirjoitustaitoa, vankkaa suomen kielen osaamista ja idearikkautta sekä someosaamista. Eduksi katsotaan kokemus videolla esiintymisestä ja videoiden kuvaamisesta sekä vahva englannin kielen taito.

Harjoittelupaikka on tarkoitettu korkeakouluopiskelijalle, jolla ei ole pitkää toimittajakokemusta. Toimitusharjoittelijan palkkaus on Journalistiliiton työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.4.2021 klo 23.59 osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi.

Kirjoita viestin otsikoksi ”Harjoittelijahaku 2021”.

Liitä mukaan kolme juttunäytettä ja kerro, miksi juuri sinä olisit erinomainen toimitusharjoittelija Turun ylioppilaslehteen.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään viikolla 18. Lopullinen valinta tehdään haastattelujen ja toimitettujen työnäytteiden perusteella.

Julkisuuslain mukaisesti hakemukset ovat julkisia. Valitun henkilön hakemus arkistoidaan pysyvästi.
 

Lisätiedot

Päätoimittaja Teemu Perhiö
puh. 045 356 4517
tyl-paatoimittaja@utu.fi