Uutiset
10.04.2019

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa

Teksti:
Toimitus

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa elokuussa 2019 alkavaan työsuhteeseen. Työ jatkuu toukokuulle 2020 saakka. Aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Tehtävä on puolipäiväinen ja työajat joustavat, lehden ilmestymiseen liittyvät aikataulut huomioiden. Työn ohessa on mahdollista opiskella.

Toimitusharjoittelijan päätehtäviin kuuluvat Tylkkäriin kirjoittaminen ja valokuvaaminen sekä verkkolehden ja somekanavien päivittäminen (Facebook, Twitter, Instagram). Harjoittelijan toimenkuvaa voidaan muokata kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

Harjoittelijalta vaaditaan hyvää kirjoitustaitoa, vankkaa suomen kielen osaamista ja idearikkautta sekä someosaamista. Eduksi katsotaan kokemus videolla esiintymisestä ja videoiden kuvaamisesta sekä vahva englannin kielen taito.

Harjoittelupaikka on tarkoitettu korkeakouluopiskelijalle, jolla ei ole pitkää työkokemusta toimittajan tehtävistä. Toimitusharjoittelijan palkkaus on Journalistiliiton työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.4.2019 klo 16.00 osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi. Kirjoita viestin otsikoksi "Harjoittelijahaku 2019".

Liitä mukaan kolme juttunäytettä ja kerro, miksi juuri sinä olisit erinomainen toimitusharjoittelija Turun ylioppilaslehteen.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään 6. ja 8.5. klo 15.00 jälkeen. Lopullinen valinta tehdään haastattelujen ja toimitettujen työnäytteiden perusteella.

Turun yliopiston ylioppilaskunta korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Julkisuuslain mukaisesti hakemukset ovat julkisia. Valitun henkilön hakemus arkistoidaan pysyvästi.

Lisätiedot: 15.–17. ja 23.–26.4 klo 9.00–11.00 päätoimittaja Teemu Perhiö, puh. 045 356 4517, tyl-paatoimittaja@utu.fi.