Uutiset
19.03.2020

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa

Teksti:
Toimitus

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa elokuusta 2020 alkavaan työsuhteeseen, joka jatkuu toukokuuhun 2021.

Aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Tehtävä on puolipäiväinen ja työajat joustavat, lehden ilmestymiseen liittyvät aikataulut huomioiden. Työn ohessa on mahdollista opiskella.

Toimitusharjoittelijan päätehtäviin kuuluvat Tylkkäriin kirjoittaminen ja valokuvaaminen sekä verkkolehden ja somekanavien päivittäminen (Facebook, Twitter, Instagram).

Harjoittelijalta vaaditaan hyvää kirjoitustaitoa, vankkaa suomen kielen osaamista ja idearikkautta sekä someosaamista. Eduksi katsotaan kokemus videolla esiintymisestä ja videoiden kuvaamisesta sekä vahva englannin kielen taito.

Harjoittelupaikka on tarkoitettu korkeakouluopiskelijalle, jolla ei ole pitkää toimittajakokemusta. Toimitusharjoittelijan palkkaus on Journalistiliiton työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.4.2020 klo 23.59 mennessä osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Harjoittelijahaku 2020”.

Liitä mukaan kolme juttunäytettä ja kerro, miksi juuri sinä olisit erinomainen toimitusharjoittelija Turun ylioppilaslehteen.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään viikolla 16 torstaina ja perjantaina. Lopullinen valinta tehdään haastattelujen ja toimitettujen työnäytteiden perusteella.

Turun yliopiston ylioppilaskunta korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.

Julkisuuslain mukaisesti hakemukset ovat julkisia. Valitun henkilön hakemus arkistoidaan pysyvästi.

Lisätiedot: päätoimittaja Teemu Perhiö, puh. 045 356 4517, tyl-paatoimittaja@utu.fi