Uutiset
20.04.2022

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa

Teksti & Kuvat:
Toimitus

Tykkäätkö kirjoittaa? Oletko hyvä valokuvaamaan? Haluatko kertoa tarinoita yliopistomaailmasta tai käsitellä sitä kriittisesti?

Turun ylioppilaslehti hakee toimitusharjoittelijaa elokuusta 2022 toukokuuhun 2023 kestävään työsuhteeseen.  Aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Tehtävä on puolipäivänen ja työajat joustavat lehden ilmestymiseen liittyvät aikataulut huomioiden. Työn ohessa on mahdollista opiskella.

Toimitusharjoittelijan päätehtäviin kuuluvat Tylkkärin kirjoittaminen ja valokuvaaminen sekä verkkolehden ja somekanavien päivittäminen. Harjoittelijalta vaaditaan hyvää kirjoitustaitoa, vankkaa suomen kielen osaamista ja idearikkautta sekä someosaamista. Eduksi katsotaan kokemus videolla esiintymisestä ja videoiden kuvaamisesta sekä vahva englannin kielen taito. Harjoittelupaikka on tarkoitettu korkeakouluopiskelijalle, jolla ei ole pitkää toimittajakokemusta. Toimitusharjoittelijan palkkaus on Journalistiliiton työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.5.2022 klo 23.59 osoitteeseen tyl-paatoimittaja@utu.fi. Kirjoita viestin otsikoksi "Harjoittelijahaku 2022". Liitä mukaan kolme juttunäytettä ja kerro, miksi juuri sinä olisit erinomainen toimitusharjoittelija Turun ylioppilaslehteen. Pyydämme palauttamaan juttunäytteet yhdessä pdf-muodossa.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään viikoilla 19 ja 20. Lopullinen valinta tehdään haastattelujen ja toimitettujen työnäytteiden perusteella. Julkisuuslain mukaisesti hakemukset ovat julkisia. Valitun henkilön hakemus arkistoidaan pysyvästi.

Lisätiedot: päätoimittaja Hermanni Sankelo, puh. 045 356 4517, tyl-paatoimittaja@utu.fi