Uutiset
09.12.2010

Yliopistonmäelle uusi kirjakauppa

Yliopistonmäelle Luonnontieteidentalo 1:een avataan ensi vuoden alussa opiskelijoiden pyörittämä kirjakauppa. Kaupan perustaa KY-Dealing Oy, joka on Turun kauppatieteen ylioppilaiden TuKY ry:n omistama yritys. Uuden kirjakaupan nimeksi tulee Yliopistonmäen kirjakauppa.

KY-Dealingilla on ennestään kirjoja myyvä liike kauppakorkeakoulun tiloissa. "Tahdoimme lisäksi tarjota mahdollisuuden kaikille yliopiston opiskelijoille edulliseen palveluun", yrityksen markkinointipäällikkö Maisa Mattila kertoo.

Kirjakaupan on tarkoitus tarjota opiskelijoille tentti- ja kurssikirjoja sekä virvokkeita. "Tiedekuntien kanssa on käynnistetty neuvottelut printattujen kurssimateriaalien myynnistä kirjakaupassa", Mattila kertoo.

Myös TYYn alayhdistyksille on tarjottu mahdollisuutta tuoda kirjakauppaan myyntiin omia tuotteitaan, kuten haalarimerkkejä ja julkaisuja.

Tilat järjestyivät yliopistolta Mattilan mukaan helposti. Uudelle kirjakaupalle kampuksella on tilausta sen jälkeen, kun yliopisto lakkautti oman kirjakauppansa viime kesänä.

SAMULI MAXENIUS